Horizont Bútor – Szekrénysorok

A Horizont Bútornál megtalálja az Önnek megfelelő irodai, modern, klasszikus és gyerek-ifjúsági szekrénysort. A cég 20 éve nyitotta meg első boltját, és azóta a Dunántúlon jelen van 10 városban bútor áruházaival. A Horizont Bútor rájött, hogy kizárólag a minőségi bútorokkal lehet versenyképes az egyre bővülő magyar bútorpiacon.

A Horizont Bútor boltjai Dunaújvárosban, Kaposváron, Komlón, Szekszárdon és Dombóváron találhatóak. A cég folyamatosan figyeli a bútorgyártásban bekövetkező változásokat, és igyekszik elsőként adoptálni az újításokat és innovációkat. Az anyagválaszték is bővült az elmúlt 20 évben, és a Horizont Bútor mindig figyelembe veszi az ár fontosságát, valamint a minőséget is.

A Horizont Bútor szekrénysor kínálatában megtalálható minden fajta bútor, a tanuló és ifjúsági szekrénysoroktól kezdve a modern és klasszikus nappali szekrénysorokig. A cég élen jár az újításokban, innovációban, de megtartja mindig a jól bevált és keresett modelleket is. A bútorkereskedés egy külön szakma, amihez elhivatottság szükséges, és a Horizont Bútor is büszkén vállalja ezt a szakmai elhivatottságot. Ha kiváló minőségű bútorra van szüksége, a Horizont Bútorban biztosan megtalálja azt, és nem fogja megbánni a döntését. Ha kérdése van, látogasson el egyik boltunkba Dunaújvárosban, Kaposváron, Komlón, Szekszárdon és Dombóváron, ahol szakembereink segítenek kiválasztani a megfelelő szekrénysort.