Kanapé áruház Budapesten

Kanapé Budapest

A családi kupaktanács egyhangúan meghozta a döntését, cseréljük le a kanapét! Kiült, a kárpitja menthetetlen, hiába kényelmes, ha már szegény csúnya, viseltes. Sajnáljuk, de tényleg kell egy új. A költségvetési, logisztikai háttér is megoldott, magyarul valamennyi pénz is van, illetve a régit is el tudjuk szállítani. A méreteit is tudjuk, a helye is adott. Mielőtt ész nélkül keresgélni kezdünk, kicsit körül nézünk a világhálón.

Az interneten találtunk rá a Kanapé.net oldalra

Az internetet böngészve rálelünk a kanapé.net weboldalra, olasz kanapé jó áron, nagy választékban, azonnal elvihetően. A képek, leírások tetszenek, tegyünk velük egy próbát! Ha nem jön be, még ott vannak az ismert bútoráruházak, de inkább ez jöjjön be! Nem vagyok híve a hosszas vásárlásoknak-nézelődéseknek! Felhívjuk őket, időpontot egyeztetünk, és felkeressük a rákospalotai raktárukat. 500-600 kanapé 4000 négyzetméteren, ez már döfi! És tényleg rengeteg bútorral szembesülünk. Végig próbálunk több bútort is, a Laura fantázia nevű olasz kanapé megtetszik nekem is, a feleségemnek is. Ez egy L alakú, minőségi, első osztályú, import kanapé, amely ügyesen ággyá alakítható.

Nagyon tetszik, tökéletesen belepasszol a lakásunkba, le is csapunk rá, mivel az ára is kedvező. Mivel nem fér el a kocsiba, meg azért nehéz is, természetesen házhoz szállíttatjuk, addigra a régit is eltüntetjük. Pár nap múlva kihozzák az újat, amely mindjárt a nappali éke lesz. Ráadásul nagyon kényelmes, a családi ejtőzések, pihenések vagy akár összejövetelek fő színhelye. Reméljük, ez a minőségi olasz kanapé jó sokáig az otthonuk éke marad.

https://kanape.net/