Rönkasztal

nov 22, 2021 #papagáj, #webshop
Ezeknek a rusztikus alkalmi asztaloknak minden egyes része az anyatermészet szeszélye szerint változik, így tudható, hogy mindegyik egyedi darab.

Ezeknek a rusztikus alkalmi asztaloknak minden egyes része az anyatermészet szeszélye szerint változik, így tudható, hogy mindegyik egyedi darab. Bármelyikük érdekessé és karakteressé teszi a szép dekorációt.

Ezeket az újrahasznosított faasztalokat egy fűrészüzemben készítik különféle fűrészlap-halomból származó fenyő- és vörös tölgyből. Ezek asztallapok vagy gallyas asztalok alapjai egy vihartól sújtott vörös cédrusfa ágaiból állnak. A rovarok a fán érdekes nyomokat és lyukakat hagytak a korábbi megszállásuk során. Ezek a jelölések láthatók a képeken, és minden egyes darabnak érdekességet és karaktert kölcsönöznek. Mindegyik asztal körülbelül 16″ x 16″ méretű és 16″ magas, természetes olajos felületkezeléssel készült. A bogarak és a természet más szereplői által okozott történelmi nyomokat csiszolással és lakkozással emeltük ki.

Ez a lenyűgöző kis asztal egy valódi exkluzív design. Műhelyünkben kézzel készítik tehetséges kézművesek, akik több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a rusztikus bútorok készítésében. A design rusztikus, organikus, modern, mindez egyetlen termékbe csomagolva, így igazán eklektikus. Az asztal egzotikus vörösfenyőből készült asztallap, és borókaágak kombinációjából készült az alap. Az asztallapra fényes lakkozás kerül, hogy „elegáns rusztikus” hatást keltsen. Az lakkréteg lehetővé teszi, hogy láthassa az alatta lévő művészi alapot. A rusztikus kisasztal bátran elhelyezhető a lakás bármely pontján, jól mutat konyhában, étkezőben vagy nappaliban egyaránt. Szinte minden elhelyezhető rajta, ami ráfér, mert ez egy olyan bútordarab, amin minden jól mutat.