Tequila árak

júl 10, 2019 #italok, #tequila
Amikor tequilát vásárolunk nagyon fontos az ár. Az italkereső.hu weboldalon olyan tequila árak vannak, amiknek nem tudunk ellenállni!

Ha tequila, akkor mexikó! A tequilát Mexikóban készítik és a tévhittel ellentétben tisztán isszák, kísérő nélkül. A világ más részein a silver tequila változatát gyakran sóval és citrommal vagy lime-vel fogyasztják. Először a kézre sót szórnak, majd lenyalják, ezt követően megisszák a tequilát, majd megesznek egy szelet citromot, limeot. A gold teqila esetében a szertartásos fogyasztás kelléke a fahéj és a narancs. A só és a citrusfélék a rossz ízek elfedésének hagyományos eszközei, ezért az ilyen rituálék abból az időszakból erednek, amikor a gyengébb minőségű mixto tequilák divatba jöttek az USA-ban.

Amikor tequilát vásárolunk nagyon fontos az ár. Az italkereső.hu weboldalon olyan tequila árak vannak, amiknek nem tudunk ellenállni! Az italok több webáruházból vannak fenn az oldalon. Így akár össze is tudjuk hasonlítani az árakat. Nyomon követhetjük az árak alakulását is egy grafikonon, ami segít abban, hogy mikor érdemes vásárolni az adott italból. Értesítőt is kérhetünk arról, hogy a kiszemelt tequila ára leesik-e, így azonnal lecsaphatunk rá olcsóbban. Tehát, ha jó áron szeretnénk tequilát vásárolni, akkor látogassunk el az italkereső.hu oldalra és válogassunk kedvünkre.